Startpagina

Passie: Hans van Bemmel en de Vechtstreek

Hans van Bemmel is de wandelende encyclopedie van de Vechtstreek. Je leert hem en de Vechtstreek nog beter kennen door zijn persoonlijke tentoonstelling te bezoeken in het Vechtstreekmuseum. Deze tijdelijke tentoonstelling is t/m 5 januari 2020 te bezoeken.

Tentoonstelling

Top 10 Stichtse Vecht

Laat u inspireren door de kastelen, natuur en historische dorpskernen en strijk neer in 1 van de sfeervolle eetgelegenheden. Deze 10 mag u niet missen tijdens een bezoekje aan onze gemeente!

Top 10 Stichtse Vecht

Buitenplaats Doornburgh: Endless Life

Is het straks mogelijk om ons leven eindeloos te verlengen? Van 13 september 2019 t/m 29 maart 2020 ‘filosoferen’ hedendaagse kunstenaars en wetenschappers hierover met een tentoonstelling en lezingen op Buitenplaats Doornburgh. Maak kennis met onder andere kunstwerken van Isabelle Andriessen en Daan Roosgaarde.

Tentoonstelling

Brooklyn

Brooklyn (Breukelen)

Reisgidsen opgelet! Ontdek de ware geschiedenis van het Amerikaanse Brooklyn.

Attention, tour guides of New York! Discover the true story behind Brooklyn.

www.ontdekstichtsevecht.nl

Toneelgroep Voetlicht: Waanzinnig gewoon

Waanzinnig veel zin in een gewoon toneelstuk? Toneelgroep Voetlicht speelt een hilarisch blijspel met prikkelende ondertoon. Te zien op zaterdag 16 november, zondag 17 november en zaterdag 23 november in Breukelen.

Tentoonstelling

Logo VVV

VVV Stichtse Vecht

Op de website van VVV Stichtse Vecht vindt u alles over evenementen, mooie wandel-, fiets- of vaarroutes, activiteiten, uittips en algemene informatie over de Vechtstreek. Ook vindt u hier uitgebreide informatie over de vele restaurants die de gemeente rijk is - en waar u bijvoorbeeld het beste een high tea kunt doen.

www.vvvstichtsevecht.nl