Wegwerkzaamheden

Home > Inwoners > Wegwerkzaamheden

Wegwerkzaamheden

Om de doorstroming en de verkeersveiligheid in en rondom Stichtse Vecht te verbeteren, vinden regelmatig wegwerkzaamheden plaats. De gemeente stelt omwonenden per brief op de hoogte als er wegwerkzaamheden in de buurt plaatsvinden. Wegwerkzaamheden worden vaak 's nachts, in het weekend of tijdens vakanties uitgevoerd.

Wilt u weten waar in de regio aan de weg wordt gewerkt? Zie www.vananaarbeter.nl.

 • Maarssenbroek: start wegwerkzaamheden Safariweg bij parkeergarage Bisonspoor

  14 juni 2018 - Het werk aan de nieuwe parkeergarage P1 van BISON shopping center is in volle gang. De lijnen van het nieuwe gebouw naast de Safariweg zijn goed te zien. Vanaf maandag 25 juni 2018 starten de wegwerkzaamheden om het stuk van de Safariweg naast de parkeergarage opnieuw in te richten. Eind september 2018 is het werk klaar.

 • Maarssen-Dorp: renovatie brugdek/sluis Oostkanaaldijk

  14 juni 2018 - Na de asfalteringswerkzaamheden op de Oostkanaaldijk in Maarssen is geconstateerd dat de brug van Ballast Nedam niet veilig meer was voor gemotoriseerd verkeer. Op 1 september a.s. start de renovatie van de sluisdeur en het brugdek daar bovenop. Tot die tijd blijft de brug afgesloten voor auto’s.

 • Maarssen-Dorp: afsluiting deel Troelstrastraat

  13 juni 2018 - Van vrijdag 15 juni 7:00 uur tot en met vrijdag 29 juni 16:00 uur is een deel van de Troelstrastraat in Maarssen-Dorp afgesloten. (Brom)fietsers en voetgangers kunnen wel langs de werkzaamheden. De afsluiting is nodig in verband met een reconstructie die nodig is vanwege de heropening van een school. Ook wordt er een nieuw fietspad aangelegd.  

 • Maarssenbroek: afsluiting deel Safariweg

  7 juni 2018 - Op maandag 18 juni van 7:00 tot 17:00 uur is een deel van de Safariweg ter hoogte van de wijk Antilopespoor afgesloten voor alle verkeer. Op dinsdag 19 juni 7:00 uur tot en met vrijdag 22 juni 17:00 uur is de zuidelijke rijbaan van de Safariweg daar afgesloten voor alle verkeer. Het verkeer wordt door de binnenring Bisonspoor geleid. De noordelijke rijbaan blijft open. Alleen van 19 tot en met 22 juni zal het verkeer naar Antilopespoor even moeten omrijden via de binnenring Bisonspoor. Bussen worden door middel van verkeersregelaars langs het werk geleid.

  De afsluiting is nodig zodat op een veilige manier populieren gekapt kunnen worden.

 • Oud-Zuilen: werkzaamheden Dorpsstraat

  6 juni 2018 - Sinds maart van dit jaar wordt het riool in de Dorpsstraat Oud-Zuilen vervangen. De Dorpsstraat is gedurende 4 maanden afgesloten voor doorgaand verkeer.

 • Breukelen: afsluiting Zandpad

  31 mei 2018 - Op dinsdag 12 juni van 19:00 uur tot en met woensdag 13 juni 6:00 uur is een deel van het Zandpad afgesloten voor het verkeer. De afsluiting begint bij de Vechtbrug tot aan Nieuwersluis. Er vinden dan reparaties plaats aan het asfalt. Voetgangers kunnen wel langs het werk. Er wordt een omleiding ingesteld.  

 • Loenen aan de Vecht: deel Rijksstraatweg 1 juli afgesloten

  30 mei 2018 - Op zondag 1 juli is van 11:00 tot 18:00 uur een deel van de Rijksstraatweg in Loenen aan de Vecht afgesloten voor gemotoriseerd verkeer. Dan vindt er een springkussenfestival plaats. Voor fietsers en voetgangers geldt de afsluiting niet. Er worden omleidingsborden geplaatst.

 • Maarssenbroek: deel weg Bisonspoor afgesloten

  23 mei 2018 - Op vrijdag 1 juni vanaf 21:00 uur tot en met zaterdag 2 juni 8:00 uur is een deel van de weg Bisonspoor in Maarssenbroek afgesloten voor alle verkeer. De afsluiting van de weg is nodig omdat de nieuwe loopbrug wordt geplaatst. De brug verbindt de parkeergarage met het winkelcentrum. Er wordt een omleiding ingesteld.   

 • Maarssenbroek: Kometenweg 3 en 4 juli afgesloten

  22 mei 2018 - Op dinsdag 3 juli vanaf 19:00 uur en woensdag 4 juli tot 5:00 uur is een deel van de Kometenweg in Maarssenbroek voor alle verkeer afgesloten. Er vinden dan reparaties plaats aan het asfalt. Het verkeer wordt omgeleid.

 • Nigtevecht: asfalteringswerkzaamheden Kanaaldijk Oost

  17 mei 2018 - Van dinsdag 5 juni 6:00 tot en met woensdag 6 juni 6:00 uur is de Kanaaldijk Oost in Nigtevecht afgesloten. Dit in verband met afrondende asfalteringswerkzaamheden. Overdag wordt er geasfalteerd en 's nachts de wegmarkering aangebracht. Er wordt een omleiding ingesteld. Als het werk eerder klaar is, gaat de weg ook eerder open.

 • Nigtevecht: Vreelandseweg afgesloten 6 en 7 juni

  17 mei 2018 - Van woensdag 6 juni 6:00 tot en met donderdag 7 juni 6:00 is de Vreelandseweg in Nigtevecht afgesloten voor al het verkeer. Dit in verband met afrondende asfalteringswerkzaamheden. Overdag vinden asfalteringswerkzaamheden plaats en ' nachts wordt de wegmarkering aangebracht. Als het werk eerder klaar is, gaat de weg eerder open.

 • Breukelen: onderhoudswerkzaamheden brug in Oud Aa

  16 mei 2018 - Op dinsdag 22 mei is de brug in Oud Aa van 7:00 tot 17:00 uur afgesloten voor het verkeer. Er vinden die dag onderhoudswerkzaamheden plaats aan de brug. Ook fietsers en voetgangers kunnen niet over de brug. Er wordt een omleiding ingesteld.

 • Wegwerkzaamheden Provincialeweg N401 Kockengen

  3 mei 2018 - Vanaf maandag 14 mei tot en met vrijdag 18 mei voert de provincie Utrecht wegwerkzaamheden uit op de Provincialeweg N401 in Kockengen, tussen de rotonde Portengen en de Dreef. De werkzaamheden vinden plaats nabij de parkeerplaats, over een lengte van circa 30 meter waarbij de weg ter plaatse is afgesloten voor doorgaand verkeer.

 • Maarssenbroek: wegversmalling op binnenring bij Bisonspoor

  29 maart 2018 - De bouw van parkeergarage P1 bij Bisonspoor in Maarssenbroek is gestart. Om de werkzaamheden mogelijk te maken is er een tijdelijke wegversmalling ingesteld op de binnenring bij Bisonspoor, naast de Albert Heijn. Alle verkeer kan de wegversmalling passeren, maar er kan wel enig oponthoud zijn. Naar verwachting kan de wegversmalling op 29 september worden opgeheven.

RSS