Wilt u onze website testen?

Home > Inwoners > Nieuws > Wilt u onze website testen?

Wilt u onze website testen?

12 oktober 2017 - Vrijdag 27 oktober doen we een onderzoek naar de gebruiksvriendelijkheid van onze website. We zoeken nog 5 personen die ons daarbij willen helpen. Helpt u mee om onze online dienstverlening nog verder te verbeteren?

Het onderzoek wordt individueel uitgevoerd op het gemeentekantoor aan de Endelhovenlaan 1 in Maarssen. Deelnemers wordt gevraagd om via de website een bepaald product aan te vragen of iets op te zoeken. Wij kijken hoe u te werk gaat, wat u precies doet en waar u twijfelt. Zo weten wij waar we verbeteringen moeten aanbrengen.

Wie zoeken we

Bent u een inwoner of ondernemer uit Stichtse Vecht en heeft u niet zo veel ervaring met de gemeentelijke website? Dan komen we graag met u in contact.

Het onderzoek

Meedoen aan het onderzoek kost u een half uur. We werken hierbij op afspraak, zodat u weet waar u aan toe bent.

Er zijn nog plaatsen over op de volgende tijdstippen:

•           9:00 uur

•           9:45 uur

•           10:30 uur

•           11:30 uur

•           15:00 uur

Opgeven

Wilt u zich opgeven voor het onderzoek? Stuur dan een e-mail naar info@stichtsevecht.nl o.v.v. ‘onderzoek website’ of bel naar 14 0346 en vraag naar Josee van Broeckhuijsen, de webmaster.