Nieuwe raadzaal: stuur foto’s in voor digitale schilderijlijst

Home > Inwoners > Nieuws > Nieuwe raadzaal: stuur foto’s in voor digitale schilderijlijst

Nieuwe raadzaal: stuur foto’s in voor digitale schilderijlijst

9 oktober 2019 - We verbouwen het Koetshuis bij Boom en Bosch in Breukelen tot nieuwe raadzaal. Vanaf medio mei 2020 vergadert daar de gemeenteraad. In de foyer (hal) van de nieuwe raadzaal komt onder andere een digitale schilderijlijst met foto’s van inwoners. Op die foto’s zien we onze 12 kernen uitgelicht. Om deze schilderijlijst te vullen kunnen inwoners digitale foto’s, genomen in Stichtse Vecht aanleveren. Stuurt u ook uw mooiste foto in?

Het idee is om een doorlopende en steeds vernieuwende projectie te maken. Daarnaast is het de bedoeling een aantal foto’s te verwerken in een kunstwerk in de hal van het gemeentekantoor in Maarssen. Bij de opening van de nieuwe raadzaal onthullen we de schilderijlijst. Diegene die de mooiste foto heeft ingestuurd nodigen we uit om hierbij aanwezig te zijn.

Voorwaarden

• Elke inwoner mag maximaal 5 foto’s insturen. De ingestuurde foto’s moeten aan een aantal volwaarden voldoen.
  • De foto moet in een hoge resolutie genomen zijn (minimaal 2,5MB)
  • De foto moet genomen zijn op een herkenbare plek in Stichtse Vecht
  • De inzender van de foto is eigenaar van de foto
  • De foto mag geen teksten bevatten,
  • De foto moet een jpeg bestand zijn en in landscape (liggend) gemaakt zijn,
  • Op de foto mogen geen kerkenbare personen staan, tenzij zij een toestemmingsverklaring hebben ondertekend

Let op: de eigenaar doet afstand van de auteursrechten en geeft toestemming aan gemeente Stichtse Vecht om de foto’s te bewerken en te gebruiken voor de digitale schilderijlijst en het kunstwerk in de hal van het gemeentekantoor.

Insturen foto(‘s)

Heeft u één of meerdere mooie foto’s die voldoen aan onze voorwaarden? Stuur ze dan voor 29 november naar info@stichtsevecht.nl.

Vragen?

Voor vragen kunt u contact opnemen met Jacqueline Willenborg via info@stichtsevecht.nl of bel naar 14 0346.