Nieuw in Stichtse Vecht: de Wooncoach Senioren

Home > Inwoners > Nieuws > Nieuw in Stichtse Vecht: de Wooncoach Senioren

Nieuw in Stichtse Vecht: de Wooncoach Senioren

5 maart 2019 - Bent u woonachtig in Maarssen, Maarssenbroek of Tienhoven in een grote sociale huurwoning of in het bezit van een eigen woning? En heeft u wel eens gedacht dat de woning niet meer zo geschikt is en niet meer past bij uw wensen en behoeften? Maar ziet u op tegen het vooruitzicht om te verhuizen of u weet niet goed hoe u moet beginnen? De Wooncoach kan u helpen met advies en het zetten van de juiste stappen. Deze dienstverlening is kosteloos en vrijblijvend en is mogelijk gemaakt door woningcorporatie Portaal en gemeente Stichtse Vecht voor de duur van (voorlopig) twee jaar tot 1 maart 2021.

Wat de Wooncoach voor u kan betekenen

De wooncoaches zijn professionals met kennis en ervaring op het gebied van ouderenhuisvesting en -zorg. Zij zijn goed bekend met het aanbod aan wonen en zorg in Stichtse Vecht en kunnen goed fungeren als schakel tussen vraag en aanbod. De hulp die zij bieden varieert van een oriƫnterend gesprek tot het intensief begeleiden bij het vinden van een andere woning. De Wooncoach brengt samen met u uw woon- en zorgbehoeften in kaart, en informeert u over het aanbod aan gelijkvloerse en seniorenwoningen in Stichtse Vecht. Zijn er belemmeringen om te verhuizen, dan zoeken ze naar alternatieven en oplossingen. Zo bekijken ze voor welke regelingen u mogelijk in aanmerking komt, zoals een voorrangsregeling of huurprijskorting.

Interesse

U vindt meer informatie op www.wooncoachsenioren.nl. U kunt ook bellen op dinsdag en woensdag tussen 10:00 en 12:00 uur naar (06) 27 42 27 37 of (06) 27 84 90 56, een email sturen aan wooncoach@stade.nl of een brief schrijven aan Stade Advies, Wooncoach Senioren, Postbus 13124, 3507 LC Utrecht.

RSS