Inloopavond Mobiliteitsonderzoek Maarssenbroek goed bezocht

Home > Inwoners > Nieuws > Inloopavond Mobiliteitsonderzoek Maarssenbroek goed bezocht

Inloopavond Mobiliteitsonderzoek Maarssenbroek goed bezocht

16 oktober 2019 - Donderdag 10 oktober was er een inloopavond in winkelcentrum Bisonspoor, over het mobiliteitsonderzoek Maarssenbroek. Dit onderzoek is uitgevoerd om te laten zien hoe meerdere ontwikkelingen in Maarssenbroek het verkeer be├»nvloeden. Zo'n 60 inwoners zijn langs geweest en hebben vragen kunnen stellen over het onderzoek.

Denk aan vragen als: Wat betekent dit onderzoek voor mij als inwoner van Maarssenbroek, duurt het straks langer als ik de wijk uit wil? Wordt de oprit van de Floraweg naar de Zuilense ring afgesloten? Nemen de verkeersproblemen in de spits op bepaalde plekken toe? 

Op niet alle vragen kon de gemeente al antwoord gegeven, omdat het onderzoek nog loopt. De vragen die gesteld zijn worden zoveel mogelijk verwerkt in het onderzoek.

Meer weten?

Kijk voor meer info op de website van Bisonspoor 2020. Wethouder Klomps van Verkeer en de verkeerskundige van het adviesbureau geven per video een korte toelichting op het onderzoek. Op de website kunt u zich ook aanmelden voor het ontvangen van berichten over nieuwe ontwikkelingen.

RSS