Groot onderhoud Zuilense Ring: 23 - 26 augustus

Home > Inwoners > Nieuws > Groot onderhoud Zuilense Ring: 23 - 26 augustus

Groot onderhoud Zuilense Ring: 23 - 26 augustus

15 juli 2019 - Er heeft groot onderhoud plaatsgevonden aan 3 viaducten in de N230, Zuilense Ring, in opdracht van de provincie Utrecht. Het groot onderhoud betrof het vervangen van de voegovergangen van de viaducten. Voor de werkzaamheden was het nodig om rijbanen af te sluiten. Het laatste werk vindt plaats in het weekend van 23-26 augustus. Er hoeft geen rijbaan te worden afgesloten. Het verkeer kan langs het werk rijden.

3 viaducten

De 3 viaducten die onder handen worden genomen zijn:

1. Overpost (over de Floraweg)
  2. Hoogemaat (over de Ruimteweg)
  3. Groenestein (over de Maarssenbroeksedijk)

Het weekend van 23-26 augustus

Laatste werkzaamheden (aanbrengen definitieve voegen) aan viaduct Overpost, vanaf vrijdagavond 23 augustus, 20:00 uur tot maandagochtend 26 augustus, 05:00 uur.

• Geen wegafsluiting. Het verkeer wordt langs het werk geleid.

Slag om de arm

Bij alle wegwerkzaamheden kunnen onvoorziene omstandigheden roet in het eten gooien waardoor het werk moet worden uitgesteld naar een later moment.

Meer informatie

Wilt u op de hoogte blijven van alle werkzaamheden aan Utrechtse provinciale wegen? Volg @werkaandewegutr dan op Twitter. Voor algemene vragen over de provincie Utrecht: info@provincie-utrecht.nl, (030) 258 91 11.