Jij en Stichtse Vecht

Home > Bestuur > Werken bij Stichtse Vecht > Jij en Stichtse Vecht

Jij en Stichtse Vecht

Bij Stichtse Vecht zoeken we persoonlijkheden, echte mensen, die passen bij ons DNA. Pas jij bij ons door wie je bent, door jouw passie en door wat jij wilt betekenen?

Gezocht: persoonlijkheden

Wij behandelen onze sollicitanten vanaf het eerste contactmoment tot en met indiensttreding als onze beste klant. Jouw ambities en dromen staan centraal. We willen je graag zo goed mogelijk leren kennen.

Diploma’s en werkervaring vinden we ondergeschikt aan competenties, houding, ambitie en motivatie om bij ons te werken. Wat jij wilt bereiken is leidend. Wij vertellen je natuurlijk ook graag over onze ambities, waar we werken, hoe we samenwerken, waar we goed in zijn en waar we beter in kunnen worden.

We komen tijdens een gesprek graag eerst tot een ‘cultural fit’: pas jij in het DNA van Stichtse Vecht en bij de manier waarop wij ons werk uitvoeren? En past de organisatie bij jou? Als die match er is, gaan we over op een ‘functional fit’, waarbij we kijken hoe de functie bij jou past.

Alles wat we doen, doen we voor onze klanten: inwoners, ondernemers en organisaties. We vinden het belangrijk dat jij contact met hen zoekt. Je hebt dan ook een klantgerichte en persoonlijke werkwijze. Je bent flexibel, open en verbindend. Je weet wat er bij onze inwoners leeft. Daarbij durf je verantwoordelijkheid te nemen. Samen met collega’s ontwikkel je eigentijdse inzichten en innovatieve oplossingen voor maatschappelijke vraagstukken. Je betrekt inwoners en laat je door hen adviseren.

Onze organisatie is continu in ontwikkeling. Deze ontwikkeling is nodig om goed aan te kunnen sluiten op de veranderende samenleving en regelgeving, maar vraagt veel van professionals. We zijn ervan overtuigd dat we als organisatie alleen kunnen groeien als onze medewerkers dat ook doen. Werken op het snijvlak van politiek, pers en publiek domein is een flinke uitdaging. Dat vraagt om een brede blik, frisse ideeën, oplossingsgerichtheid en bereidheid om hard te werken. Natuurlijk is er ook ruimte voor gezelligheid of een mooie wandeling langs de Vecht.

Ontmoet Marleen - Teammanager Financiën

Embedded video overslaan

Volledig transcript van de video (txt formaat)

Ontmoet Bregtje - Administratief Medewerker Begraafplaatsen

Embedded video overslaan

Volledig transcript van de video (txt formaat)