Persberichten

Home > Bestuur > Persberichten

Persberichten

Hier vindt u de meest recente persberichten. Voor persvragen neemt u contact op met de woordvoerders van de gemeente. Hun contactinformatie vindt u bij Informatie voor de media.

 • Ondernemers kunnen Climate Planet bezoeken

  20 september 2018 - Gemeente Stichtse Vecht stelt 50 kaarten beschikbaar voor lokale ondernemers om samen met bestuurlijke en ambtelijke afvaardiging een bezoek te brengen aan Climate Planet op woensdag 17 oktober 2018.

 • Help het landschap van Stichtse Vecht te laten bloeien

  20 september 2018 - De eigenheid van het landschap van Stichtse Vecht wordt grotendeels bepaald door de aanwezigheid van kleine landschapselementen: moerasbermen aan sloten, houtwallen, bloeiende slootkanten, knotwilgen of geriefhoutbosjes (hout voor eigen gebruik). Er is nu een proef met subsidie en advies om deze bijzondere landschapselementen aan te leggen of te herstellen.

 • Evenement Alleen talent telt!

  18 september 2018 - Op dinsdag 27 november 2018 organiseren de WerkgeversServicepunten uit de arbeidsmarktregio Midden-Utrecht het evenement Alleen talent telt! in het FC Utrecht Stadion Galgenwaard. Werkzoekenden en jongeren met een afstand tot de arbeidsmarkt kunnen 70 regionale werkgevers ontmoeten.

 • 'We willen mensen met financiële problemen zo vroeg mogelijk helpen'

  13 september 2018 - Het college van B&W wil een bedrag van € 100.000 beschikbaar stellen zodat het project ‘Voorkomen & tijdig signaleren van financiële problemen’ ook in 2019 kan doorgaan. Het project is opgezet om inwoners met financiële problemen te vinden en zo vroeg mogelijk te helpen.

 • Plannen voor woningen Haarrijnweg in Maarssen

  13 september 2018 - Gemeente Stichtse Vecht vindt het belangrijk dat het perceel aan de Haarrijnweg 5 in Maarssenbroek ontwikkeld wordt. We zijn daarom met woningcorporatie Portaal in gesprek om te onderzoeken of de locatie van het voormalige Dierenhotel geschikt gemaakt kan worden voor het bouwen van sociale huurwoningen.

 • Omgekeerd inzamelen officieel van start in Nigtevecht

  12 september 2018 - Nigtevecht is de eerste kern waar het omgekeerd inzamelen van start gaat. In juli zijn de ondergrondse containers voor restafval geplaatst. Op 17 september overhandigt wethouder Linda van Dort de eerste passen aan de inwoners van de Petersburg in Nigtevecht.

RSS